Over ons

Over Retail Technics

Hoe het begon

2008, een paar vakidioten starten Retail Technics. Ze geloven in duurzame koel- en vriesinstallaties voor de foodretail. En precies dát is wat ze ontwikkelen, maken en onderhouden. Alles volgens de nieuwste technieken. Want wat vandaag wordt gezien als innovatief, is voor hen al oud nieuws. Door het vertrouwen van een grote klant en de enorme vooruitstrevendheid maakt het bedrijf een vliegende start.

Bekijk vacatures

01.00

Kijk bij ons binnen!

Snelle groei

Wij willen letterlijk dicht bij de klant staan, daarom blijven we continu in contact. Snel schakelen en meedenken is dan ook een koud kunstje. En dat blijft niet onopgemerkt, Retail Technics groeit snel. Groei betekent verandering. Maar wat gek genoeg niet verandert, is de sfeer. Die is nog als vanouds; gezellig en familiair.

Cultuur

Terwijl de harde kern nog steeds doet waar ze goed in is, werken met techniek, werkt een team daaromheen aan verdere professionalisering van de organisatie. Want meedoen op het hoogste niveau betekent ook kritisch kijken naar je eigen bedrijf. Structuur aanbrengen en mensen blijvend opleiden. Niet alleen vooroplopen in techniek, maar ook als werkgever.

“Retail Technics is een heel innovatief bedrijf. We proberen zoveel mogelijk mee te denken met de klant, met het oog op de toekomst.”

Gijs, manager orderrealisatie

“Wat ik het leukste vind aan werken bij Retail Technics is dat je echt met elkaar samenwerkt als team.”

Milou, commercieel support technisch beheer

“Bij Retail Technics gaan we met z'n allen voor het product wat we leveren.”

Hein, procesbeheerder finance

“De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Je raakt nooit uitgeleerd in de koeltechniek omdat dit vak blijft innoveren. Daardoor kan je altijd verder blijven leren als je dat wilt.”

Rick, installatiemonteur

“Doordat wij in de werkplaats zulke goede voorbereidingen treffen, is het mogelijk om binnen 1 week een volledige koelinstallatie bij onze klant te installeren.”

Pascal, monteur werkplaats

“Het leuke aan mijn werk is dat ik elke dag ergens anders ben. De ene dag ben ik bij één filiaal aan het werk en de andere dag rijd ik heel Nederland door.”

Jacco, servicemonteur

“Bij Retail Technics zijn er veel doorgroeimogelijkheden en werken we in hechte teams.”

Sander, Remote Service Engineer

Kom jij ons versterken?

Zie jij jezelf al werken bij Retail Technics? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk vacatures